Informatie

OPENINGSTIJDEN TERRAS

Vrijdag en Zaterdag vanaf 12.00 uur

Zondag vanaf 10.00 uur

Over ons

Mocht je een Twentenaar spreken, dan heb je een grote kans dat hij of zij Bruins kent. Sterker nog, zijn ouders zijn hier waarschijnlijk ook weleens geweest! Al generaties lang zijn wij een begrip als het gaat om gezellig en vertrouwd stappen. ‘Wie is er niet met Bruins opgegroeid?’ horen we vaak. Onze historie gaat zeker 300 jaar terug. Maar we zijn nog altijd heel erg van nu.

Waar we bekendheid kregen met het stappen op zondag –Dancing Bruins – wist de regio ons ook te vinden voor andere gelegenheden. Van serieuze bijeenkomsten tot feesten, partijen en bruiloften. Inmiddels zijn we een eventlocatie in de breedste zin van het woord. Met kleine en grote zalen (van 50 tot 2500 personen), allerlei soorten aankleding, tal van cateringopties en natuurlijk ook de entertainment zelf.

Bij Bruins voelt het áltijd aan als een feestje. Er is een feest aan mogelijkheden. Van de zeven zalen tot aan de flexibiliteit in voorzieningen en mogelijkheden. En is het niet het event zelf, dan is het nog altijd wel het ongecompliceerde klantcontact dat je blij maakt. Dáár doen we het voor.

Mocht je geïnteresseerd zijn in één van deze mogelijkheden of heb je vragen? Neem contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan!